חיפוש מתקדם

לחטוף שוק אווז

חומרים

לתחמיץ:

אופן ההכנה

  1. שוטפים ומייבשים את השוקיים. מערבבים את כל מצרכי התחמיץ ושורים בהם את השוקיים למשך לילה.
  2. מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (200 מעלות צלזיוס) ומשמנים תבנית אפייה במרגרינה.
  3. מוציאים את השוקיים מהתחמיץ ואופים 15 דקות. הופכים את השוקיים ואופים עוד 15 דקות.
  4. יוצקים את התחמיץ לתבנית ומוסיפים חצי כוס מים. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום, מנמיכים את חום התנור לבינוני (150 מעלות) ואופים שעה אחת. מגישים חם.
 

הערות: אפשר להוסיף לתחמיץ 2 כפות רוטב סויה (רצוי “טמרי”). לפני כיסוי התבנית, אפשר לשים בה תפוחי אדמה קטנים, חצויים שייאפו עם השוקיים.

29 במאי 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *