חיפוש מתקדם

מאפינס שוקולד טבעוניים עם קרם תותים

מתכון למאפינס שוקולד טבעוניים עם קרם תותים
צילום: זהר לוסטיגר-בשן

שבת בים. נובמבר.

לא מתוקה, בחורף לא סוגרים את הים.

כן, הים הוא אחת הסיבות שאנחנו אוהבים לחיות בישראל.

למה האנשים שם על החוף ערומים? הם נודיסטים. מהמילה nude.

לא, הם לא מתביישים. הם מרגישים נח עם הגוף שלהם ועם מי שהם.

תזכרי תמיד להרגיש נח עם עצמך. תעשי מה שמרגיש לך נכון. את ילדה רגישה ומרגישה. בטוחה שתביני למה אני מתכוונת כשתגדלי קצת.

זוכרת שאמרת לי שכשאת רוקדת זה נעים לך? וכשאת לא רוקדת זה לא מרגיש לך טוב בגוף? זה בדיוק זה. תרקדי, תרגישי, תרגשי.

מה אני עשיתי בשבת בבוקר כשהייתי קטנה? רצתי למטבח עם פיג׳מה וסבתא הדליקה לי את הרדיו והקשבתי ל״ מקהלה עליזה״.

לא, לא היה לי מחשב. גם לא אייפון.

כן, היה לי כיף.

שיחקתי עם הכלבים שלי, רכבתי על אופניים, קטפתי קלמנטינות מהעץ.

נפגשתי עם חברות.

כשחזרתי מבית הספר הייתי מקשיבה ל ״ לבת ולבן ולכל המתעניין״.

איך יודעים מה לעשות כשגדולים?

קצת חושבים, הרבה מרגישים. תלכי אחרי מה שאת אוהבת, תעשי מה שמסקרן אותך,

תלכי עם מה שאת מרגישה.

לא, זה לא אומר שצריך להיות נודיסטים.

מספיק ללכת יחפה על החוף.

חומרים

לרוטב תותים:

אופן ההכנה

  1. מכינים את המאפינס: מערבבים את כל "היבשים". בקערה נפרדת, מערבבים את כל "הרטובים". מערבבים את "הרטובים" עם "היבשים" עד שהעיסה אחידה (לא לערבב יותר מדי).
  2. מעבירים לתבנית מאפינס ואופים ב 165 מעלות כ 20-25 דקות
  3. מכינים רוטב תותים: במעבד מזון או בבלנדר, מרסקים את התותים והאגבה עד לקבלת רוטב תותים.
  4. מוציאים את המאפינס מהתנור, מקררים מעט, מוציאים לצלחת הגשה ומוזגים מעל את רוטב התותים.
14 בינואר 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *