מתכון

מדיאס קישואים של בשר ברוטב חמצמץ

אני אוהבת לאכול ממולאים, ואת אלה במיוחד, עם אורז לבן, שנהנה מהרוטב החמצמץ שלהם

16,059 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
מדיאס קישואים של בשר ברוטב חמצמץ. צילום: דניאל לילה
מדיאס קישואים של בשר ברוטב חמצמץ. צילום: דניאל לילה

גם כשהם קרים, הם טעימים עם יוגורט טוב.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלית:

לציפוי וטבילה:

לטיגון:

לרוטב:

אופן ההכנה

מכינים מלית, ממלאים את הקישואים ומטגנים

1

מרוקנים את פנים הקישואים בעזרת כפית, כך שיווצרו סירות.

2

מערבבים את חומרי המלית וממלאים את הסירות, כך שתבצבץ גבעה קלה.

מכינים 2 קערות לציפוי

3

: אחת עם ביצה והשנייה עם קמח.

4

טובלים את הקישואים הממולאים בביצה ואחר כך בקמח ומטגנים טיגון קצר משני הצדדים. מניחים בצד.

מכינים רוטב ומבשלים יחד

5

: מביאים לרתיחה את חומרי הרוטב בסיר רחב ושטוח.

6

מסדרים את הקישואים עם הבשר בתוכו, מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את הלהבה.

7

ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה עד שהבשר מבושל, הקישואים מתרככים והרוטב מצטמצם מעט.