חיפוש מתקדם

מיני מאפינס של תירס טרי

מתכון למיני מאפינס של תירס טרי
צילום: דניאל לילה

נשנוש מקסים של אחר הצהריים

חומרים

לפיזור מעל:

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מערבבים היטב את החומרים היבשים בקערה.
  3. מערבבים ביצה ושמנת בקערה ומוסיפים גרגרי תירס. מוסיפים לחומרים היבשים ומערבבים קלות (כמה שפחות, גם אם נשארים גושים זה בסדר גמור). מעבירים לשקעים של תבנית מיני מאפינס משומנת. מפזרים מעל פרמזן.
  4. אופים 12-10 דקות, או עד שזהוב וקפיצי למגע.

3 דרכים לבשל תירס

מבשלים מכוסה במיקרוגל עם מעט מים במשך 3 דקות.

מכניסים לסיר עם מים קרים לכיסוי, ומבשלים על הכיריים 10 דקות אחרי שהמים הגיעו לרתיחה.

ואפשר גם במים רותחים. מבשלים 10 דקות אחרי שהמים חזרו לרתיחה.

15 בדצמבר 2015
תגובות

תגובות (2)

  • שי 2 בספטמבר 2017 2:22 השב

    ניתן לעשות את זה גם עם גרעיני תירס משימורים או קפואים?

    • noa.ochayon 2 בספטמבר 2017 21:50 השב

      היי שי, אין בעיה להחליף את התירס הטרי בתירס משומר (מסונן) או קפוא (מבושל לפי ההוראות ע”ג השקית ומסונן).

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *