מנות משוק מחנה יהודה

מרץ 2020

מחריימה ועד אמפנדס – מנות ירושלמיות שנוצרו בקרבת ובהשראת שוק מחנה יהודה

מחנה ASADA. צילום: גיל אבירם
מחנה ASADA. צילום: גיל אבירם

מחנה ASADA

מסעדת סטריט פוד בכניסה לשוק מחנה יהודה, הדוגלת בשיטת צליה דרום אמריקאי ועושה שימוש אך ורק בבקר ואגיו ישראלי. את הבשרים אפשר להזמין בחלה קלועה מתוקה או על צ'יפס פריך שנעשה במקום. בתפריט שניצל ואגיו, פלאט איירון סטייק, ואסאדו, כמובן. ראו מסעדה
סיגר קולסלאו עוף עם מטבוחה וצ'ירצ'י של שפים אליעזר מזרחי ואורי נבון ממחניודה. צילום: רן בירן
סיגר קולסלאו עוף עם מטבוחה וצ'ירצ'י של שפים אליעזר מזרחי ואורי נבון ממחניודה. צילום: רן בירן

סיגר קולסלאו עוף עם מטבוחה וצ'ירצ'י

אפשר לפרק את המתכון ולהכין רק את הסיגרים או התוספות, ואפילו לקנות את התוספות ולקצר תהליכים למתכון המלא
אמפנדס במילוי טלה, תמרים וראס אל חנות של שף לוקאס סיטרינוביץ'. צילום: רן בירן
אמפנדס במילוי טלה, תמרים וראס אל חנות של שף לוקאס סיטרינוביץ'. צילום: רן בירן

אמפנדס במילוי טלה ותמרים

השף לוקאס סיטרינוביץ' משלב בין האמפנדה הארגנטינאית לשוק מחנה יהודה עם מילוי מקומי של טלה, תמרים וראס אל חנות למתכון המלא