חיפוש מתקדם

מרציפן פיסטוק

מתכון של שי-לי ליפא למרציפן פיסטוק חגיגי שנראה נהדר ומתאים כנשנוש לצד הקפה כשמגישים את הקינוח.

חומרים

אופן ההכנה

  1. קולים פיסטוקים 60-50 שניות במיקרוגל רק כדי לשחרר את הארומה ולתת להם פריכות. מצננים היטב.
  2. מעבדים פיסטוקים ושקדים במעבד מזון דקה-שתיים לקבלת אבקה.
  3. מוסיפים אבקת סוכר, מים, מיץ לימון ומי ורדים ומעבדים כ-2 דקות עד לקבלת כדור במרקם שמזכיר פלסטלינה. אם התערובת פירורית מדי, מוסיפים עוד כפית מים.
  4. מגלגלים לגלילים בקוטר ½1 ס"מ וחותכים למעוינים באורך 3 ס"מ. שומרים בכלי אטום במקרר עד חודש.

12 באפריל 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *