חיפוש מתקדם

מרק חרירה

(2 חוות דעת)
מתכון למרק חרירה
צילום: דניה ויינר

זהו מרק הדגל של כל בית מרוקאי אמיתי. להוציא את המתכון הזה, על כמויותיו המדוייקות, מהגברת שרה, האמא המרוקאית של חבר שלנו, אלי, היה מבצע ראוי לשמו!

חומרים

אופן ההכנה

  1. בסיר עם מים מבשלים את גרגירי החומוס כשעה, עד שהם רכים, מסננים ושומרים את מי הבישול.
  2. בסיר גדול מזהיבים את הבצל והסלרי בשמן. מוסיפים תבלינים יבשים וגזר, ומאדים עוד 5 דקות. מערבבים מדי פעם.
  3. מוסיפים תפוחי אדמה, עגבניות, מיץ עגבניות, קישואים, חומוס ו4-5 כוסות ממי הבישול שלו.
  4. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-40 דקות או עד שהירקות רכים.
  5. מוסיפים איטריות, מיץ לימון, פטרוזיליה ונענע, מלח ופלפל. טועמים ומאזנים טעמים.
23 בדצמבר 2015
תגובות

תגובות (2)

  • eyal 27 בדצמבר 2015 15:06 השב

    מנה מצוינת

  • eyal 27 בדצמבר 2015 19:30 השב

    טעים ונעים

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *