חיפוש מתקדם

מרק יוגורט בלקני

מתכון למרק יוגורט בלקני
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

הנה התרומה שלנו למזנון הארוחה החלבית שלכם, מרק יוגורט בלקני. משהו בין משקה למרק קר וחמצמץ עם רעננות מרשימה. הכי טעים עם יוגורט כבשים סמיך

חומרים

להגשה:
לזילוף:

אופן ההכנה

מחממים שמן זית עם טרגון. מכבים את האש ומניחים לשמן לספוג את טעמי הטרגון כ-20 דקות. מסננים. מערבבים את כל חומרי המרק עם השמן המבושם ושומרים במקרר עד ההגשה. יוצקים לכלים עם קרח.
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *