מתכון

אורז עם דוחן, טפיוקה, אגוזי ברזיל ומשמשים

ינואר 2016
1 דירוגים
אורז עם דוחן, טפיוקה, אגוזי ברזיל, גרעיני דלעת ומשמשים מיובשים. צילום: דניאל לילה | סיגנון: רותם ניר
אורז עם דוחן, טפיוקה, אגוזי ברזיל, גרעיני דלעת ומשמשים מיובשים. צילום: דניאל לילה | סיגנון: רותם ניר

דרך אלגנטית להכניס קצת בריאות לתבשיל אורז. אמצו את המנהג והוסיפו כל גרגר, דגן, אגוז או פרי יבש שמתחשק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מטגנים בצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים אורז ומטגנים במשך דקה. מוסיפים דוחן וטפיוקה, ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים משמשים, גרעיני דלעת, אגוזי ברזיל, מלח ופלפל ומטגנים דקה.

2

מוסיפים מים רותחים, מערבבים היטב ומבשלים על אש קטנה מאוד עם מכסה סגור במשך כ-10 דקות. מכבים את האש ומשאירים מכוסה 20-10 דקות. מערבבים ומגישים.

גיוון: במקום אורז רגיל, משתמשים באורז מלא, מושרה ללילה.