מתכון איולי חרדל ופפרונצ'ינו רוטב איולי בסגנון איטלקי שמשדרג כל מנה מאת יוגב ירוס מרץ 2025 איולי חרדל | צילום: Polina Tankilevitch on pexels 5 דקות צנצנת בינונית קל כשר צמחוני Facebook PinterestEmailהדפסה 0שיתופים 12,353צפיות החומרים טבלת מידות ומשקלות 250 גרם מיונז איכותי מיונז 1 שן שום כתושה שום 1 כפית שטוחה פלפל שאטה גרוס פלפל שאטה גרוס 1 כפית צלפים צלפים 1 כף רוטב ווסטרשייר רוטב ווסטרשייר ½1 כפות חרדל דיז'ון חלק חרדל דיז'ון חלק קורט סוכר סוכר קורט מלח מלח אופן ההכנה1 מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון לרוטב במרקם חלק. 2 שומרים בצנצנת אטומה במקרר. קל כשר צמחוני רטבים אוכל איטלקי ארוחה איטלקית של שף יוגב ירוס יוגב ירוס