מתכון

אנדיב אפוי במילוי קינואה, חמוציות ועשבי תיבול

פברואר 2019
3 דירוגים
אנדיב אפוי במילוי קינואה, חמוציות ועשבי תיבול של שף אוהד קורי. צילום וסטיילינג: שרית גופן
אנדיב אפוי במילוי קינואה, חמוציות ועשבי תיבול של שף אוהד קורי. צילום וסטיילינג: שרית גופן

השף אוהד קורי ממלא סירות אנדיב עם קינואה וחמוציות ויוצר מהן מנה ראשונה מרשימה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב עגבניות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את הקינואה עם עשבי התיבול, החמוציות ושמן הזית.

2

ממלאים את סירות האנדיב בתערובת ומכניסים לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות ל-8-10 דקות.

לרוטב עגבניות

3

טוחנים את כל החומרים במג'ימיקס למרקם מעט גס.

להגשה

4

על כל צלחת מניחים 2 סירות אנדיב ממולאות, יוצקים מעל את הרוטב.