מתכון

אנטיפסטי דלעת ערמונים

אפריל 2019
1 דירוגים
אנטיפסטי דלעת ערמונים של שרה גלב. צילום : סיוון שהרבני
אנטיפסטי דלעת ערמונים של שרה גלב. צילום : סיוון שהרבני

שרה גלב מגישה מתכון טבעוני לאנטיפסטי שיכול לשמש כמנה ראשונה מושלמת בשולחן שלכם

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מפלחים את הדלורית, מנקים מגרעינים ומניחים בתבנית. מזליפים שמן זית, מתבלים במלח, פלפל ותימין, מוסיפים את הערמונים, התפוח והשום ואופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 15-20 דקות. כשהירק מתחיל להתרכך מוציאים מהתנור, מוסיפים את הסילאן והקינמון ומכניסים לתנור לעוד 10 דקות.