מתכון

אנטרקוט על העצם ברוטב ברביקיו ביתי

אפריל 2017
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

שימושים:

  • מטבל לנאצ'וס, צ'יפס ושאר המטוגנים.
  • משרים נתחי פרגיות או חזה עוף (כ-5 כפות לכל 300 גרם בשר)
  • מעשירים תבשילי בשר: מוסיפים כף- שתיים לאחר צריבת הבשר, מערבבים כדקה ומוסיפים את הנוזלים.
  • מתבלים תערובת לקציצות והמבורגרים (כ-5 כפות ל-1/2 ק"ג בשר).

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב:

לרוטב:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב

1

: מחממים היטב שמן במחבת, מוסיפים בצל ושום ומטגנים 5-3 דקות על להבה בינונית-גבוהה עד הזהבה.

2

מוסיפים את יתר החומרים מלבד קטשופ ומביאים לרתיחה.

3

מוסיפים את הקטשופ ומביאים לרתיחה בשנית. מסננים ומצננים.

צולים:

4

מחממים מחבת פסים או גריל פחמים ומניחים את הסטייקים.

5

בכל 2 דקות הופכים את הסטייקים ומברישים אותם מכל הצדדים ברוטב. צולים עד מידת העשייה הרצויה ומגישים מיד.

6

את הרוטב ניתן לשמור בכלי סגור בקירור עד חודשיים.