מתכון

בהראט של אמיר

מרץ 2019
3 דירוגים
בהראט של אמיר. צילום: shutterstock
בהראט של אמיר. צילום: shutterstock

את התערובת הזו מרכיב השף אמיר קרונברג בחנות תבלינים מקצועית, שם יטחנו לכם את הרכיבים במקום

אחרי כמה נסיונות התקבלה הנוסחה הסופית, שבה יש כמות זהה של כל תבלין ותבלין. אפשר להכפיל או לשלש את הכמויות, אך לא יותר מזה — תערובות תבלינים הן במיטבן כשהן טריות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת יבשה וקולים את התבלינים למעט קינמון 3-2 דקות עד שהארומות מתחילות לעלות.

2

טוחנים את התבלינים במתחנת תבלינים לתערובת דקה ואחידה. מוסיפים אבקת קינמון ומערבבים.

3

מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים עד חודש במקום קריר וחשוך.