מתכון

בורי צרוב עם עגבניות, שעועית ועלי מורינגה

3 דירוגים
בורי צרוב עם עגבניות, שעועית ועלי מורינגה של שף מאיר עזר ושף ניב כהן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
בורי צרוב עם עגבניות, שעועית ועלי מורינגה של שף מאיר עזר ושף ניב כהן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

מנת בורי יצירתית שמשלבת גם עלי מורינגה, שמוסיפים אקזוטיקה ובריאות למנה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חוצים את העגבניות לשניים, מתבלים במלח, פלפל, תימין ושמן זית. צולים בתנור בחום של 180 מעלות כרבע שעה.

2

חולטים את השעועית במי מלח 2 דקות ומקררים במי קרח.

3

מחממים מחבת גדולה עם שמן זית. מניחים את הדג עם העור כלפי מטה ומתבלים במלח, פלפל וקליפת לימון מגוררת. מוסיפים את עלי המרווה והשום. מוסיפים את השעועית. אחרי כ-3 דקות הופכים בעדינות את הדג ומוסיפים את העגבניות הצלויות, הזיתים ועלי המורינגה.