מתכון

בורקס דפי אורז במילוי גבינה

לא סתם הוא שבר את האינטרנט והביא לחיסול מלאי דפי האורז - בורקס פטנט שמכינים בצ'יק

355,118 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019

לפני שמתחילים: כל הטיפים של אריאל בן חמו

בריאלי – הבלוג של אריאל בן חמו 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

מילוי

לציפוי

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-190 מעלות. מערבבים היטב את כל מרכיבי המילוי עד לתערובת אחידה.

2

ממלאים קערה רחבה במים וטובלים כל פעם דף אורז עד שהוא מתרכך כ-10-15 שניות.

3

מניחים את דף האורז על משטח עבודה ומניחים במרכזו כף מהמילוי. לא למלא יותר מידי כי הם עלולים להתפוצץ באפייה.

4

מקפלים לריבוע ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה כך שהחלק המקופל יהיה כלפי מטה.  בעזרת מברשת מורחים מעל לכל הבורקסים ביצה טרופה. מפזרים שומשום וקצח בנדיבות. אופים כ – 20-25 דקות.