מתכון

בורקס מרגריטה

אפריל 2019
2 דירוגים
בורקס מרגריטה של שף־קונדיטור תומר כבירי. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שרון בן אהרון
בורקס מרגריטה של שף־קונדיטור תומר כבירי. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שרון בן אהרון

זו הרכבה קצת שונה לבורקס שמציתה את הדמיון עם שילוב מופלא בין הבצק האלוהי לבין פיצה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חותכים את העגבניות לקוביות בינוניות ומבשלים בשמן זית עד הסמכת הרוטב. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים שום ובזיליקום קצוצים ומסירים מהאש. מניחים להצטנן.

2

מרדדים את הבצק לעובי 2 מ"מ ויוצרים ריבוע בגודל 20X20 ס"מ.

3

מורחים שכבה דקה מהרוטב על הבצק ומפזרים מעל את פתיתי המוצרלה.

4

חותכים את הבצק לריבועים בגודל 5X5 ס"מ. עורמים שלושה ריבועים זה על זה ומפזרים מעט צנוברים על החלק העליון.

5

חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק, מניחים בתבנית ואופים בתנור בחום של 180–190 מעלות עד הזהבה.