מתכון

בייקונֵז – מיונז בייקון

ספטמבר 2019
1 דירוגים
בייקונֵז של אמיר קרונברג. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
בייקונֵז של אמיר קרונברג. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

מטבל מושחת שתפוחי אדמה (מטוגנים, אפויים או מבושלים) מאוד אוהבים. מושלם גם בכריכים ליד בשרים קרים או גאודה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת יבשה ומטגנים בייקון 5-4 דקות עד להשחמה. מצננים.

2

מערבבים בקערה קטנה את כל חומרי המטבל כולל הבייקון. שומרים במקרר עד יומיים.