מתכון

ביצים רכות בחמאת בצל ירוק

מרץ 2019
1 דירוגים
ביצים רכות בחמאת בצל ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
ביצים רכות בחמאת בצל ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

ארז קומרובסקי מכין ביצים רכות טובלות בחמאה מתובלת בניחוחות בצל ירוק ואגוז מוסקט

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים את הביצים בקלחת עם מים לכיסוי. מרתיחים, מקטינים את האש, מודדים ½4 דקות, מסירים מהאש ומוציאים מיד מהמים. 

2

כותשים בעלי ומכתש בצל ירוק, פלפל לבן, אגוז מוסקט, מלח וצנוברים עד לקבלת משחה גרגירית. מערבבים עם החמאה המזוקקת הרכה.

3

שוברים את ראשי הביצים הרכות ומניחים כף מהחמאה המתובלת מעל. מגישים לצד לחם או מצות.