מתכון

ביצים רכות בחמאת בצל ירוק

ארז קומרובסקי מכין ביצים רכות טובלות בחמאה מתובלת בניחוחות בצל ירוק ואגוז מוסקט

מרץ 2019
ביצים רכות בחמאת בצל ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
ביצים רכות בחמאת בצל ירוק של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מניחים את הביצים בקלחת עם מים לכיסוי. מרתיחים, מקטינים את האש, מודדים ½4 דקות, מסירים מהאש ומוציאים מיד מהמים. 

2

כותשים בעלי ומכתש בצל ירוק, פלפל לבן, אגוז מוסקט, מלח וצנוברים עד לקבלת משחה גרגירית. מערבבים עם החמאה המזוקקת הרכה.

3

שוברים את ראשי הביצים הרכות ומניחים כף מהחמאה המתובלת מעל. מגישים לצד לחם או מצות.