מתכון

בלינצ’ס פרג

ינואר 2016
1 דירוגים
בלינצ’ס פרג 
. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
בלינצ’ס פרג . צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

הפרג הוא חומר גלם בסיסי במסורת היהודית, ובנוסף המלית הכי אהובה עלי ובכלל, הלקוחות שלי מטורפים על כל דבר עם פרג

רבים חושבים שלא קל למצוא נקודות מתיקות בישראליות שלנו. אנחנו דווקא חושבים שכן, והיה לנו קשה להחליט מה הכי מתוק וישראלי גם יחד. קרמבו? גבינה-פירורים? קוקוס? מלבי? 6 קונדיטורים מובילים יצרו את המתיקות הכי ישראלית שלהם. תטעמו ותחליטו בעצמכם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית:

לבלינצ’ס:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את המלית:

1

מביאים לרתיחה חלב, חמאה וסוכר. כשרותח, מכבים את האש. מוסיפים פרג, פתי בר ואגוזים ומערבבים. אחרי שמתקרר מוסיפים תפוח עץ ומערבבים.

מכינים את הבלינצ’ס:

2

מערבבים קמח, סוכר, פרג ומקל וניל. מוסיפים ביצה, כף שמן וחלב ומערבבים היטב. אם נוצרים גושים, מעבירים דרך מסננת.

3

מטגנים את הבלינצ’ס על מחבת טפלון משובחת.

4

ממלאים כף תערובת לכל קרפ, מגלגלים לגלילה ומגישים יחד עם סילאן או דבש.