מתכון

במיה קרודו

יוני 2019
1 דירוגים
במיה קרודו של רון סוריאנו. צילום: רמי זרנגר. סטיילינג: לי גורמן
במיה קרודו של רון סוריאנו. צילום: רמי זרנגר. סטיילינג: לי גורמן

שזיף, לוקוס, במיה תאילנדית, עגבניות וצ'ילי חריף נפגשים בצלחת של רון סוריאנו, מהעונה החמישית של מאסטר שף

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים שן שום כתושה עם 2 כפות שמן זית, 2 כפות חלב ומעט מלח. מוסיפים את היוגורט ומאחדים. מערבבים עלי ארוגולה עם מעט שמן זית ומניחים בצד. מרוקנים עגבנייה אדומה אחת מהזרעים ושומרים.

2

קוצצים בקערה עגבנייה ירוקה, עגבנייה כתומה ועגבנייה אדומה לקוביות קטנות ושוות בגודלן לתוך קערה. מוסיפים שזיף ירוק קצוץ, בצל סגול פרוס לחצאי עיגול דקים, צ'ילי אדום פרוס דק, מיץ לימון, שמן זית ומלח לפי הטעם. פורסים את הלוקוס וסוחטים מעליו מעט לימון. מוסיפים את פרוסות הלוקוס לקערה ומערבבים. פורסים את הבמיה לפרוסות אלכסוניות, מוסיפים לסלט ומערבבים.

3

מניחים על צלחת רחבה מצקת יוגורט, במרכז היוגורט מניחים עלי ארוגולה בצורת "קן", מעל הארוגולה מניחים 2-3 כפות מתערובת הבמיה. יוצקים שמן זית, זרעי עגבנייה ומלח גס לפי הטעם.