מתכון

קואיי טוט: בננה מטוגנת בציפוי קוקוס

מרץ 2019
3 דירוגים
קואיי טוט -בננה מטוגנת בציפוי קוקוס של שפית סוואלי אלדר. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
קואיי טוט -בננה מטוגנת בציפוי קוקוס של שפית סוואלי אלדר. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

השפית סוואלי אלדר מגישה: בננה מטוגנת מושחתת בסגנון תאילנדי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חותכים את הבננות לפרוסות לרוחבן ומניחים בקערה. בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר החומרים, מלבד השמן, ליצירת בצק נוזלי.

2

מחממים את השמן בווק על אש בינונית. טובלים את פיסות הבננות בבצק עד כיסוי מלא ומטגנים בשמן חם כ-3 דקות עד השחמה.