מתכון

פסטה דה לה נונה: בצק בסיסי

דצמבר 2018
6 דירוגים
בצק פסטה בסיסי של מיכל לוי. צילום: אנטולי מיכאלו,סטיילינג: ענת לבל
בצק פסטה בסיסי של מיכל לוי. צילום: אנטולי מיכאלו,סטיילינג: ענת לבל

בצק פסטה קלאסי של הנונות באיטליה שמורכב אך ורק משני סוגי קמחים וביצים

 

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את שני הקמחים. יוצרים גומה ושוברים פנימה את הביצים והחלמון. לשים בסבלנות במשך כמה דקות כשהתנועה לכיוון המרכז עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק עדיין קשה אפשר להוסיף מעט מים. מרדדים את הבצק לעובי הרצוי ויוצרים ממנו את הצורה הרצויה. יש לבשל את הפסטה במים רותחים כשתיים־שלוש דקות.