מתכון

ברולה אוראו שוקולד

אוקטובר 2019
1 דירוגים
ברולה אוראו שוקולד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
ברולה אוראו שוקולד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

ברולה שוקולד חגיגי עם המרכיב שמשדרג כל קינוח, עוגיות אוראו

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מפרידים את שני חצאי העוגיות ומרוקנים את התוכן שלהן לתוך סיר בינוני (את העוגיות שומרים להגשה). יוצקים לסיר שמנת מתוקה, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.

2

טורפים בקערה נפרדת את החלמונים עם הסוכר ויוצקים פנימה את תערובת השמנת הרתוחה בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד.

3

מצננים קלות, ומעבירים לכלי הגשה חסיני חום (קוקוטים) בנפח 150 מ"ל. מסדרים את הכלים בתבנית עמוקה ויוצקים לתוכה מים (עד לשליש מגובה הקוקוטים).

4

אופים חצי שעה בחום של 150 מעלות. מעבירים למקרר ל־4 שעות לפחות.

להגשה

5

מפזרים כף סוכר חום דמררה על כל אחד מהקרמים ומשטחים לשכבה אחידה. שורפים בעזרת ברנר ומגישים לצד שברי עוגיות האוראו ששמרנו בצד.