מתכון

ברוסקטה כבד אווז ושזיף שיכור

ספטמבר 2019
2 דירוגים
ברוסקטה כבד אווז ושזיף שיכור של הוויסקי בר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
ברוסקטה כבד אווז ושזיף שיכור של הוויסקי בר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

מנה יוקרתית עם ניחוח אלכוהולי מענג במיוחד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים את השזיפים עם הסוכר והוויסקי בקערה עם 1/2 כוס מים רותחים. מזליפים שמן זית על פרוסות הבגט וקולים אותן במחבת פסים יבשה. מתבלים את כבדי האווז וצולים במחבת על אש בינונית במשך חצי דקה מכל צד. מניחים את הכבדים על הברוסקטות, מפזרים מעל את השזיפים המושרים ומקשטים בעירית.

2

מזלפים שמן זית על פרוסות הבגט וקולים אותן במחבת פסים יבשה.

3

מתבלים את כבדי האווז וצולים במחבת על אש בינונית במשך חצי דקה מכל צד.

4

מניחים את הכבדים על הברוסקטות, מפזרים מעל את השזיפים המושרים ומקשטים בעירית.