מתכון

ברמונדי שלם בגריל עם צ'אטני עשבי תיבול

אפריל 2019
1 דירוגים
ברמונדי שלם בגריל עם צ'אטני עשבי תיבול של שף לויה אליעזר. צילום וסטיילינג: הדס ניצן
ברמונדי שלם בגריל עם צ'אטני עשבי תיבול של שף לויה אליעזר. צילום וסטיילינג: הדס ניצן

השף לויה אליעזר עושה לכם הכרות עם דג הברמונדי ושם אותו על הגריל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לצ'אטני

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות.

2

חורצים 3 חריצים אלכסונים לאורך שני צידי הדגים. מורחים כל דג ב-3 כפות שמן זית, ובוזקים עליהם מעט מלח ופלפל שחור. צולים את הדגים בתנור כ-20 דקות.

3

בזמן שהדגים בתנור מכניסים את כל חומרי הצ'אטני למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת רוטב חלק ואחיד במרקם של פסטו. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

4

הגשה: מניחים את הדגים על צלחות הגשה ויוצקים מהרוטב על החריצים שחרצנו בדגים.