מתכון

גבינת פטה עם טפנאד משמשים מיובשים

יוני 2019
2 דירוגים
גבינת פטה עם טפנאד משמשים מיובשים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב
גבינת פטה עם טפנאד משמשים מיובשים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב

יש הבדל עצום בין פירות מיובשים טבעיים לבין כאלה שיובשו עם סוכר. איך יודעים? שואלים (בחנויות טובות) או טועמים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

קוצצים דק-דק את המשמשים ומערבבים עם שמן זית. אם תוסיפו עוד שמן זית, המשמשים ישתו אותו בשמחה.

2

מערבבים עם דבש, פלפל לבן ועלי תימין.

3

מניחים קוביית גבינה בצלחת הגשה, יוצקים עליה את הטפנאד ומגישים, מומלץ עם לחם אגוזים חם.