מתכון

גינת טרטר מוסר ים וצזיקי

אפריל 2019
1 דירוגים
ג'ינג'ר טרטר מוסר ים וצזיקי של פאולין שובל. צילום וסטיילינג: איל גרניט
ג'ינג'ר טרטר מוסר ים וצזיקי של פאולין שובל. צילום וסטיילינג: איל גרניט

פאולין שובל מגישה מנה חגיגית ואסתטית לאירוח

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לטרטר

1

חותכים את הפילטים של הדג לקוביות קטנות. את הבצל הסגול קוצצים דק-דק.

2

מקציפים בקערה את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים את הדג והבצל הקצוצים וכף חומץ פטל, ומתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם. שומרים במקרר.

לציזיקי

3

קולפים וקוצצים 2 מלפפונים לקוביות קטנות. קוצצים את השמיר ושמים בקערה (משאירים בצד כמה גבעולים לקישוט המנה). מוסיפים יוגורט, שן שום כתושה וכף מיונז. מתבלים לפי הטעם במלח ובפלפל שחור.

להגשה

4

את המלפפון הנותר פורסים לעיגולים דקים (עדיף במנדולינה). חוצים את העיגולים לשניים. מניחים רינג בצלחת הגשה ומסדרים את פרוסות המלפפון במעגל בתוך הרינג. ממלאים עד חצי הגובה בצזיקי ומשלימים עם הטרטר. מקשטים בגבעולי שמיר ופרחי מאכל (לא חובה) ומגישים.