החוויה היתה כל כך מטלטלת (כן, לא הייתי מאוד פרועה) עד שפצחתי בסדרת מיזמים בהשראתה. הייתי מרככת גלידה בלי שתימס, מערבבת לתוכה את כל הממתקים שאהבתי ומקפיאה חזרה. הפטנט הזה עדיין מרגש אותי, ומבחר הרעיונות לתוספות אפילו גדל במשך השנים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שמים גלידת וניל משובחת במיקסר עם וו גיטרה ומערבלים במהירות נמוכה שניות אחדות עד שהיא מתרככת. מערבבים פנימה בזהירות פטל קפוא, נשיקות מרנג וברס.
2
מעבירים למקפיא עד שהגלידה מתקשה שוב.
3
באותה שיטה מכינים גלידה טרופית: במקום פטל משתמשים ב 150 גרם קוביות מנגו טרי ו 150 גרם קוביות אננס ובמקום ברס — בקוקוס מסוכר.