מתכון

גספצ'ו תרד עם סלסת עגבניות חריפה

אוגוסט 2019
3 דירוגים
גספצ'ו תרד עם סלסת עגבניות חריפה של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל
גספצ'ו תרד עם סלסת עגבניות חריפה של סבינה ולדמן . צילום: שרית גופן . סגנון: ענת לבל

הירקות העליים צובעים את המרק בירוק עז ומעניקים לו טעמים עשבוניים טריים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לגספצ'ו

לסלסת עגבניות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה מים עם מלח בסיר גדול וחולטים תרד, פטרוזיליה ובצל ירוק כ-3 דקות. מסננים היטב, סוחטים את העלים מעודפי נוזלים וקוצצים גס.

2

טוחנים את חומרי הגספצ'ו במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.

3

מסננים את התערובת דרך מסננת דקה כדי להיפטר מקליפות וגרעינים. מעבירים את הגספצ'ו למקרר לשעה לפחות.

4

מערבבים את חומרי הסלסה בקערה.

5

מוזגים את הגספצ'ו לכלי הגשה ויוצקים מעל את הסלסה.