מתכון

גרגרי חומוס בלימון כבוש, פפריקה מעושנת וקליפת תפוז

גרגרי חומוס בלימון כבוש, פפריקה מעושנת וקליפת תפוז. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע
גרגרי חומוס בלימון כבוש, פפריקה מעושנת וקליפת תפוז. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

הלימון הכבוש מוסיף עוקצנות והתפוז — רעננות הדרית. כולם יחד יוצרים סלט קל להכנה אך מורכב בטעמיו

שולחן של מנות קטנות הוא פתרון מושלם לאירוח בחודש החגים העמוס. כמעט הכל מכינים מראש, ומנות החלוקה הצבעוניות מבטיחות שלא יהיה משעמם.
כמות קטנה של פפריקה מעושנת מספיקה להעשיר תבשילים וסלטים בריחות מדורה ועשן. הלימון הכבוש מוסיף עוקצנות והתפוז — רעננות הדרית. כולם יחד יוצרים סלט קל להכנה אך מורכב בטעמיו.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים את גרגרי החומוס למשך לילה.

2

מבשלים את גרגרי החומוס המושרים עד שהם רכים אך שומרים על מרקמם ומסננים.

3

מערבבים את גרגרי החומוס עם שאר המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול. שומרים בקירור עד 3 ימים.

גיוון: אפשר להחליף את הלימון הכבוש בממרח לימון כבוש