מתכון

דג במטבוחה

ינואר 2016
1 דירוגים
דג במטבוחה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון-אסיף
דג במטבוחה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון-אסיף

הכינו את הלחם וקבלו את המתחרה של החריימה

הכינו את הלחם וקבלו את המתחרה של החריימה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן בסיר רחב ושטוח, מוסיפים בצל ומטגנים 2 דקות. מוסיפים שום ומטגנים עוד דקה. מוסיפים פלפלים, גזר וסלרי ומקפיצים 5-4 דקות.

2

מוסיפים מטבוחה ומבשלים 2 דקות. מוסיפים 3/4 כוס מים ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול.

3

מניחים את פרוסות הדג בתוך הרוטב, מפזרים חצי מכמות הכוסברה, מכסים ומבשלים 10 דקות. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 10 דקות.

4

מכבים להבה, מוסיפים את יתרת הכוסברה, מכסים, ממתינים עוד 10 דקות ומגישים.