מתכון

דג במלח עם סלסה לימונית

ינואר 2019
8 דירוגים
דג במלח עם סלסלה לימונית של שף עידו פיינר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
דג במלח עם סלסלה לימונית של שף עידו פיינר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

המעטפת אוטמת את הדג ושומרת את החום והנוזלים בתוכו, כך שהוא יוצא עסיסי ביותר. מומלץ להגיש לצד תפוחי אדמה צלויים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלסה

להגשה

לסלסה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־180 מעלות. מערבבים מלח, מים וחלבונים. מניחים את הדג בתבנית ומכסים בתערובת. חשוב לשים לב שהדג מצופה היטב ונאטם בתערובת. אופים כ־45 דקות. במקביל, מערבבים את כל מרכיבי הסלסה.

2

מניחים 2 כפות יוגורט במרכז כל צלחת הגשה. שוברים את ציפוי המלח, מקלפים בעדינות את העור ומניחים את הדג בצלחות על היוגורט. יוצקים על כל הדג סלסה בנדיבות.