מתכון

דג בקלה מטוגן ברוטב לימון ושום

ספטמבר 2019
1 דירוגים
בקלה מטוגן ברוטב לימון ושום. צילום: shutterstock
בקלה מטוגן ברוטב לימון ושום. צילום: shutterstock

את הדג חשוב לזרוק לרוטב כשהוא עדיין חמים - ככה טעמי הלימון והשום ממש נספגים לתוכו

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב

1

מערבבים את כל החומרים בקערה.

מטגנים את הדג

2

מקמחים את נתחי הדג היטב ומנערים.

3

מחממים שמן במחבת (השמן צריך להגיע עד חצי גובהו של הדג) ומטגנים את הדגים כ- 5 דקות מכל צד עד הזהבה.

משרים ברוטב ומגישים

4

מוציאים את הדגים לנייר סופג ומעבירים מייד לרוטב למשך דקה. מוציאים ומעבירים לצלחת בעזרת כף מחוררת, מפזרים עליהם את הכוסברה מהרוטב ומגישים עם רבעי לימון.