מתכון

המבורגזה – המבורגרים אישיים עם בצל קריספי

מאי 2019
2 דירוגים
המבורגזה - המבורגרים אישיים עם איולי צ׳יפוטלה ובצל קריספי של שף אבי כהן. צילום: בן יוסטר
המבורגזה - המבורגרים אישיים עם איולי צ׳יפוטלה ובצל קריספי של שף אבי כהן. צילום: בן יוסטר

המבורגרים אישיים משובחים עם בצל קריספי בבלילת בירה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להמבורגרים

לבצל קריספי בבלילת בירה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

להמבורגרים

1

משרים את הפלפלים במים 3 שעות עד שהם מכפילים את גודלם. מנקים מגרעינים ומסננים את המים. טוחנים בבלנדר את הפלפלים עם חצי כמות ממי ההשריה, עד קבלת משחה חלקה.

2

מוסיפים את המשחה לתערובת הבשר הטחון, מוסיפים מלח ולשים היטב כמה דקות ברציפות.

3

מחלקים לכדורים של 100 גר' ומשטחים לצורת המבורגר. צולים על הגריל או במחבת.

לבצל קריספי בבלילת בירה

4

פורסים את הבצל לרוחב בעובי של 2 ס"מ ומבשלים 4 דקות במי מלח.

5

מערבבים את כל מרכיבי הבלילה (מלבד הבצל והקמח) בקערה עד קבלת מרקם חלק.

6

מוסיפים בהדרגה את הקמח, עד קבלת מרקם חלק (אם חסר קמח ניתן להוסיף כדי שתתקבל בלילה סמיכה למדי).

להגשה

7

מורחים מיונז על הלחמנייה, מניחים את ההמבורגר ואת טבעות הבצל, סוגרים ומגישים.