פולים טריים הם אחד מחומרי הגלם האהובים עליי. פריחת הפול המרהיבה מסמנת את בואה של העונה היפה ביותר בשנה, ותמיד מחזירה אותי הביתה, לגינה של סבא וסבתא. הישיבה וניקוי הפולים עם סבתא הם זיכרון שילווה אותי לנצח.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר ומטגנים שני סוגי שום חצי דקה, תוך כדי ערבוב, להזהבה. מתבלים, מוסיפים פלפל שאטה ורסק עגבניות ומערבבים. מוסיפים מים רותחים, פולים וכוסברה, מערבבים, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה לריכוך הפולים. מסירים את המכסה וממשיכים לבשל 20 דקות נוספות לצמצום הרוטב.
2
מסירים מהלהבה ומגישים מיד.