מתכון

הרינג בשמנת של דליקטסן

רבים הם סוגי ההרינג בדליס הניו יורקיות, אבל ההרינג בשמנת עולה על כולם. מגישים בבייגל חם ומתענגים

952 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2021
הרינג בשמנת של דליקטסן. צילום: עידית בן עוליאל
הרינג בשמנת של דליקטסן. צילום: עידית בן עוליאל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה חומץ, מלח וסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים בצל, מערבבים היטב ומשרים במשך שעה. מסננים את הבצל ומעבירים אותו לקערה.

2

מוסיפים הרינג, שמנת חמוצה ומיונז ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול כדי לעטוף את הדג מבלי לפרק אותו.

3

מתבלים במלח, מפזרים עירית ומגישים.