מתכון

ויסבראטן עם סלסת פטרוזיליה לימונית ורימונים

נובמבר 2016
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

השילוב בין הבשר הספוג בניחוחות שום לסלסה הדרית-עוקצנית הוא הברקה.

השילוב בין הבשר הספוג בניחוחות שום לסלסה הדרית-עוקצנית הוא הברקה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלסה:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מכינים ויסבראטן כבוש לפי המתכון שבקישור

2

טוחנים את כל חומרי הסלסה במעבד מזון לתערובת אחידה אך לא חלקה לגמרי (כמו פסטו).

3

מסדרים פרוסות ויסבראטן כבוש בצלחות הגשה ויוצקים עליהן תלוליות קטנות מהסלסה. מטפטפים מיץ לימון ושמן זית ומפזרים רימונים. מגישים מייד.