מתכון

חביתת ירק פרסית – חגינה

2 דירוגים
חגינה - חביתת ירק פרסית של הלל תווקולי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: אינה גוטמן
חגינה - חביתת ירק פרסית של הלל תווקולי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: אינה גוטמן

חביתת הירק הפרסית, שמוכרת יותר בשם קוקו סבזי (קוקו=חביתה, סבזי=עשבים ירוקים), מוגשת כפשטידה קרה ומרעננת

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן במחבת ומטגנים בצלים עם כורכום וגרגירי כוסברה עד שהבצלים שקופים.

2

מערבבים בקערה את הבצלים המטוגנים, עשבי התיבול והביצים עד לקבלת תערובת אחידה.

3

Ž מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את התערובת כמו חביתה עד השחמה. הופכים ומטגנים עוד כמה שניות.