מתכון

טום טונק: חזה אווז קצוץ מתובל ועטוף בעלי בצק סיגר

מרץ 2019
2 דירוגים
טום טונק - חזה אווז קצוץ מתובל בלמון גראס ועטוף בעלי בצק סיגר של שפית סוואלי אלדר. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
טום טונק - חזה אווז קצוץ מתובל בלמון גראס ועטוף בעלי בצק סיגר של שפית סוואלי אלדר. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

מנת נשנושים כיפית לאירוח, שמציפה זכרונות עזים מהחופשה האחרונה בתאילנד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לשקיקים

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לתערובת

1

מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים ומניחים את התערובת בצד כרבע שעה.

לשקיקים

2

חותכים את עלי הסיגר לעיגולים בקוטר 8 ס"מ, ובמרכז כל עיגול שמים כף אחת של התערובת. מכינים מעין שקיקים מהבצק: מרימים ארבע נקודות במרחקים שווים בקוטר העיגול ומחברים בקיסם עץ שיחזיק את הבצק.

3

מטגנים את "שק" הבצק ומוציאים את הקיסם לפני ההגשה.