מתכון

חזה ברווז על פולנטת תירס ברוטב צ'אטני צימוקים

פברואר 2019
2 דירוגים
חזה ברווז על פולנטת תירס ברוטב צ'אטני צימוקים, צ'ילי וג'ינג'ר של שף שאול בן אדרת. צילום: דניאל לילה
חזה ברווז על פולנטת תירס ברוטב צ'אטני צימוקים, צ'ילי וג'ינג'ר של שף שאול בן אדרת. צילום: דניאל לילה

מניחים קרם פולנטה על הצלחת, פורסים את חזה הברווז ומניחים על הפולנטה. מעל הכל מטפטפים רוטב צ'אטני ומגישים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לצ'אטני

לפולנטה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לצ'אטני

1

מכניסים את כל מרכיבי הצ'אטני לסיר ומבשלים יחד כ-15 דקות על אש בינונית, לקבלת רוטב סמיך.

לפולנטה

2

טוחנים את התירס במעבד מזון לקרם חלק. מעבירים לסיר נפרד, מוסיפים את שאר מרכיבי הפולנטה ומבשלים כ-10 דקות עד שנוצר קרם סמיך.

לחזה ברווז

3

מסירים בסכין חדה את כל שכבת השומן. מטגנים במחבת עם כף שמן כשתי דקות מכל צד, ל"סגירת" הבשר.

להגשה

4

מניחים קרם פולנטה על הצלחת, פורסים את חזה הברווז ומניחים על הפולנטה. מעל הכל מטפטפים רוטב צ'אטני ומגישים.