מתכון

חזה עוף קר בלימון ואנטיפסטי

אפריל 2019
1 דירוגים
חזה עוף קר בלימון ואנטיפסטי של שף אילן חפץ. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: טליה גון־אסיף
חזה עוף קר בלימון ואנטיפסטי של שף אילן חפץ. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: טליה גון־אסיף

שולחים את הילדים לבית הספר עם ארוחת צהריים טעימה ומושקעת בקופסה שכוללת עוף וירקות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למרינדה

לאנטיפסטי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מרינדה

1

מערבבים את כל חומרי המרינדה, מניחים את חזה העוף במרינדה ומכניסים למקרר למשך שעתיים.

חזה עוף

2

מוציאים מהמרינדה לאחר הקירור וצולים במחבת גריל משני הצדדים.

אנטיפסטי

3

מניחים את הירקות בתבנית אפייה, מתבלים בנדיבות במלח, פלפל ושמן זית, ואופים במשך חצי שעה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.

הגשה

4

מניחים לחזה העוף להצטנן ומגישים אותו קר לצד האנטיפסטי.