מתכון

חטיף תמרים טוויקס סטייל

ספטמבר 2017
1 דירוגים
חטיפי חמאת בוטנים 
במלית תמרים – ריסס סטייל
. צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע
חטיפי חמאת בוטנים במלית תמרים – ריסס סטייל . צילום: חיים יוסף | סגנון: אוריה גבע

חטיף מושלם לאירוח, או כנשנוש מפנק לכל המשפחה בתקופת החגים שכיף להכין יחד ועוד יותר כיף לזלול

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטופי תמרים:

לשכבה קראנצ'ית:

לציפוי:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים טופי תמרים:

1

מבשלים בסיר על להבה בינונית סוכריות טופי תוך כדי ערבוב עד שהן נמסות. מסירים מהלהבה, מוסיפים תמרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

2

מרפדים תבנית ריבועית בגודל 25 ס"מ בנייר אפייה - כך שגם דפנות התבנית ירופדו בנייר. משטחים את התערובת בתבנית ומעבירים למקפיא לכחצי שעה.

מכינים שכבה קראנצ'ית:

3

מערבבים את כל החומרים ומשטחים בתבנית מעל שכבת התמרים. מעבירים למקפיא לשעתיים להתייצבות.

4

מחלצים את העוגה מהתבנית והופכים כך ששכבת הקראנץ' היא הבסיס.

5

חותכים את המשטח למלבנים בגודל 2X5 ס"מ בעזרת סכין חדה.

מכינים ציפוי:

6

ממיסים שוקולד ושמן במיקרוגל או בבן מארי. מערבבים. מוסיפים אגוזים קצוצים ומערבבים.

7

טובלים את החטיפים הקפואים בציפוי השוקולד ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקפיא ל-10 דקות. שומרים בכלי אטום במקפיא עד חודש. מגישים קפוא.