מתכון

חיתוכיות בננה, מרציפן ובננות ברולה

מאי 2019
2 דירוגים
חיתוכיות בננה, מרציפן ובננות ברולה של ריקי ביטון. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
חיתוכיות בננה, מרציפן ובננות ברולה של ריקי ביטון. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

הקינוח שהאורחים שלכם פשוט לא יוכלו להפסיק לחטוף

כלים: מכשיר ברנר לצריבת הבננות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקציפים בקערת מיקסר את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תפיחה בהירה וגבוהה. מוסיפים את השמן בהדרגה. בקערה נפרדת שמים קמח, תבלינים, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מקפלים את מסת המוצרים היבשים לתפיחת הביצים, הסוכר והשמן עד לקבלת עיסה אחידה.

2

מקפלים פנימה בעדינות את הבננות, התמרים, אגוזי הפקאן, המרציפן והשוקולד צ'יפס.

3

יוצקים לתבנית בראוניז בינונית ואופים בחום של 170 מעלות 15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. מקררים היטב.

לציפוי

4

מרדדים את המרציפן, מניחים על גבי העוגה, חותכים את העוגה לחתיכות מרובעות. מגלגלים את הבננות הפרוסות בסוכר חום ומקרמלים קלות בעזרת הברנר.

5

מעטרים את קוביות העוגה בפרוסות בננה ברולה.