מתכון

חיתוכיות פטל עם שטרויזל קוקוס ושוקולד לבן

פברואר 2016
חיתוכיות פטל עם שטרויזל קוקוס ושוקולד לבן. צילום: לירון אלמוג | סגנון: טליה גון אסיף
חיתוכיות פטל עם שטרויזל קוקוס ושוקולד לבן. צילום: לירון אלמוג | סגנון: טליה גון אסיף

גיוונים:

  • את תמצית הקוקוס אפשר להחליף בתמצית וניל משובחת.
  • במקום שוקולד לבן קצוץ גס אפשר להשתמש בשוקולד צ'יפס לבנים.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבלים במיקסר את כל החומרים מלבד השוקולד הלבן והקונפיטורה עד שנוצר מרקם פירורי. מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים בעדינות בלי לפגוע במרקם הפירורי. מצננים במקפיא כ-20 דקות.

3

משטחים כ-2/3 מהפירורים בתבנית ומהדקים לתחתית. מורחים שכבת קונפיטורה ומפזרים מעל את 1/3 הפירורים הנותרים.

4

אופים כ-40 דקות עד שהפירורים זהובים ושכבת הבסיס אפויה לגמרי.

5

מצננים וחותכים לריבועים. מאחסנים בצנצנת או בקופסה אטומה.