מתכון

חלבה דה סמולה

פברואר 2016
1 דירוגים
חלבה דה סמולה. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
חלבה דה סמולה. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

3 מרכיבים יוצרים פודינג סולת עדין. אוכלים אותו קר, ואם רוצים מניחים בתחתית התבנית אגוזים או פירות מיובשים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה חלב עם 2 כוסות מים וסוכר. מוסיפים סולת ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-2 דקות, עד שמסמיך מאוד.

2

יוצקים לתבנית, מצננים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר.

3

לפני ההגשה הופכים לצלחת הגשה וחותכים למנות.