מתכון

חצילים במיסו ודבש

חצילים במיסו ודבש. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
חצילים במיסו ודבש. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

שיטת האפייה הזו יוצרת אפקט של אידוי, שבסופו מתקבלים חצילים רכים מאוד וספוגים בטעמי דבש ומיסו.

שיטת האפייה הזו יוצרת אפקט של אידוי, שבסופו מתקבלים חצילים רכים מאוד וספוגים בטעמי דבש ומיסו.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות.

2

מערבבים את כל החומרים בתבנית ומכסים ברדיד אלומיניום.

3

אופים שעתיים או עד שהחצילים רכים מאוד וספוגים במיסו ודבש. מגישים בטמפ’ החדר.

לגיוון: לטבעונים,ניתן להחליף את הדבש בסילאן.