מתכון

חציל מאודה ברוטב רימונים עם אגוזי לוז וכוסברה

יוני 2019
3 דירוגים
רביעי ואחרון הוא מרטיני פיירו עם טוניק. צילום: shutterstock
רביעי ואחרון הוא מרטיני פיירו עם טוניק. צילום: shutterstock

מנה מיוחדת במינה: השילוב של אגוזים, חצילים ורימונים מגיע מגיאורגיה והחציל המאודה המוקפץ בווק מגיע בכלל מסין

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מאדים אצבעות חצילים כ-10 דקות על להבה גבוהה.

2

מחממים ווק עם שמן זית ומטגנים צ'ילי ושום כמה שניות עד שעולה ניחוח.

3

מוסיפים רכז רימונים, את אצבעות החצילים ומלח ומטגנים 2 דקות תוך ערבוב עד שהרוטב עוטף את החצילים היטב.

4

מעבירים את החצילים עם הרוטב לצלחת הגשה, מפזרים גרגרי רימון, אגוזי לוז וכוסברה ומגישים.