כממרח עם סלק היא בת לוויה מושלמת לגפילטע פיש, קניידלך או לשון כבושה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"אופן ההכנה
1
מבשלים סלקים בקליפתם בסיר מלא מים במשך שעתיים. מצננים, קולפים, נפטרים מהחלק התחתון הקשה ומגרדים על פומפייה גסה.
2
קוצצים שורש חזרת במעבד מזון (זהירות החריפות עשויה לגרום לצריבה בעיניים). מוסיפים את שורש החזרת הקצוץ לסלק, מוסיפים גם מלח וחומץ ומערבבים. מוסיפים סוכר בהדרגה (עוצרים כשמגיעים לרמת המתיקות הרצויה).
3
מעבירים לצנצנת אטומה, מאחסנים במקרר ורצוי למשך יומיים לאיחוד טעמים.