מתכון

טאבולה זוקיני

ינואר 2016
טאבולה קישואים. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
טאבולה קישואים. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

החלפתי את המלפפון מהסלט הקלאסי בחברים ממשפחת הזוקיני, שנותנים אקסטרה פריכות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים את הבורגול בקערה רחבה עם מים ל-10-5 דקות או עד שתפוח ורך. מערבבים בעדינות בעזרת מזלג להפרדת הגרגרים.

2

מוסיפים לבורגול את שאר החומרים פרט לגבינה ומערבבים היטב.

3

מגישים עם גבינת פטה מפוררת מעל ו/או עם יוגורט/ראיטה.